Programma 2024

Programma Nieuwjaarsgala 2024

 

Pickezaal

Allstars Coverband maakt er een onvergetelijk feest van! De band verrast met een veelzijdig, hip en herkenbaar repertoire en spat van het podium. Allstars: dé reden voor een feestje! De spetterende solo’s en blazerslijnen van de saxofonist brengt het geheel naar een hoger niveau. Daarnaast voorziet DJ Maus deze zaal van de heerlijke dansmuziek van toen en nu. Nog niet klaar met feesten? Ras artiest Chris Alain zal je meenemen op een reis vol heerlijke hits van Bruno Mars tot Robbie Williams. De Pickézaal is pas helemaal compleet met de prachtige danseressen van Entertainment van A tot Z.

Allstars Coverband

 
 
 
 
 
 

Chris Alain

DJ Maus

 

 

Keizerzaal

Een jubileum editie van het gala kan natuurlijk niet zonder Caraïbische band, waar het 35 jaar geleden allemaal begon. Niemand minder dan Trafassi music komt ons dit jaar weer vergezellen en er een fantastisch feest van maken. Stilstaan is geen optie! Ook Rosanne de With zal deze avond de heerlijke dance classics en andere hits ten gehore brengen!

Trafassi

Rosanne de With

 

 

Latour Lounge

Breeze Live Music neemt je mee in een muzikale reis door de tijd met herkenbare en verrassende hits van vroeger tot nu gespeeld in eigen stijl!
Hits van onder andere The Beatles en Queen tot aan Justin Bieber en Usher en vele anderen komen voorbij. Even lekker achterover zitten en relaxen of stiekem toch even een dansje wagen?

Breeze Live Music

 

 

Van Berckel Food market en Fotomoment

Trek gekregen van al het dansen en feesten? Haal dan een heerlijke hapje en drankje in de van Berckel Food lounge. Of geen honger maar wil je juist prachtig op de foto met je geliefden, vrienden en/of familie? Dit kan beneden bij het “rode loper” fotomoment.