Programma 2023

Dit was het programma van Nieuwjaarsgala 2023

Pickezaal

Soulbeach

Muzikaal top-entertainment met een energieke podiumpresentatie: Dát is Soulbeach! De Soulbeach-show is een wervelende hitsensatie die je van begin tot eind een avond volbeleving geeft. Hits van vroeger worden in hoog tempo afgewisseld met de hits van nu en samengevoegd in verrassende medleys en vette mash-ups! De unieke verlichte podiumdelen en instrumenten, de hoogglans witte vleugel en de spectaculaire lichtshow zorgen voor een geweldige uitstraling; een echte toevoeging op elk feesten op elke locatie. Zanger Mark Ebing is landelijk bekend door het winnen van het tv-programma “Popstars”. Een echte frontman met een loepzuivere stem en een aanstekelijke dosisenergie. Voeg daar vier waanzinnige muzikanten en een ongelooflijk divers repertoire aan toe en je hebt alle ingrediënten voor een geweldig feest!

Live DJ Act

Knallende live formatie bestaande uit saxofonist Saxy Mr S, Frank the Tank op percussie en last but not least Noordwijks trots DJ Rene Kortekaas.

 

Keizerzaal

Nightlife

De Noordwijkse allround coverband Nightlife bestaat uit 6 bekwame en ervaren muzikanten, die niets liever doen dan samen met het publiek een muzikaal feestje bouwen.

Danceclassics, hits van nu, Nederlandstalige meezingers, classic rock, happy hardcore of een mooie ballad; we spelen het allemaal…. en vol enthousiasme!

Nicole van Hulst

Mensen entertainen en hen met een lach naar buiten zien lopen, dat is het mooiste dat er is. Van Abba tot Michael Jackson en van Hele Fischer tot Withney Housten komt voorbij tijdens het optreden van deze top zangeres!

Latour Lounge

Breeze

Even lekker tot rust komen en een goed gesprek? Of stiekem toch even de voetjes van de vloer! Dit kan in de Latour lounge. Breeze neemt je mee in een muzikale reis door de tijd met herkenbare en verrassende hits van vroeger tot nu gespeeld in eigen stijl! Van klein, intiem & loungy tot aan gezellig, swingend & dansbaar.

Nog meer entertainment

Gedurende de avond hebben we ook nog zeer divers ander entertainment voor jullie in petto. “Vriendin” van het gala en powervrouw Ashley Zaat is met haar bedrijf Entertainment van A tot Z weer van de partij! Ze voorziet ons van prachtige dans en ontvangst dames en ook kun je een leuke polaroid foto scoren. DJ Le Kobois draait voor jullie de lekkerste hitjes tussen de bands door. Nicole van Hulst zingt voor jullie de heerlijkste muziek van toen en nu en uiteraard kan het rode loper fotomoment niet achterwege gelaten worden, dit jaar mogelijk gemaakt door RDV fotografie.
Last but not least gaan we ook nog even helemaal los met een Caraïbische brassband!