Programma 2023

Programma 2023

Het Nieuwjaarsgala is een van de grootste evenementen in Noordwijk, bedoeld voor alle inwoners van Noordwijk (en omstreken) vanaf 18 jaar en ouder. De aftermovies van alle edities zijn inmiddels via ons populaire YouTube-kanaal duizenden keren bekeken.

Het Nieuwjaarsgala Noordwijk staat bekend om haar fantastische en gezellige podia. Er is een gevarieerd programma voor verschillende generaties: of u nu 18 of juist 80 jaar bent. Er is voor ieder wat wils. De artiesten van het Nieuwjaarsgala Noordwijk zullen ook in 2023 deze weer per zaal op deze pagina worden uitgelicht.

Blijf ook verder op de hoogte via onze socials!

Nieuwjaarsgala Noordwijk heeft  in 2023 weer vier zalen zeer gevarieerd entertainment.

DIT WAS het Entertainment van het Nieuwjaarsgala in 2020

Haar naam is Ashley Zaat, eigenaresse van entertainment van A tot Z. De naam van haar bedrijf is niet alleen een leuke combinatie van haar initialen maar staat ook voor de veelzijdigheid op het gebied van entertainment. Dit Nieuwjaarsgala verzorgt zij  het entertainment met een spetterend entree. Om deze onvergetelijke avond vast te leggen kunnen jullie door polaroidgirls tijdens het gala een polaroidfoto laten maken. Tot slot staan er high-class danseressen op de dansvloer.  Kijk voor meer informatie: www.ashleyzaat.nl