Het laatste gala nieuws

Op naar 2023

Het Nieuwjaarsgala Noordwijk 2022
gaat NIET door!

Het Nieuwjaarsgala Noordwijk 2022 is tot onze grote spijt geannuleerd. Het team laat weten: “Na veel overleg hebben wij besloten het Nieuwjaarsgala 2022 definitief niet door te laten gaan. Met name de grote onzekerheid omtrent de corona-ontwikkelingen en de beslissingen vanuit de Overheid speelt een grote rol. Wij vinden het niet verantwoord het evenement door te laten gaan, de gezondheid gaat voor!  Wij waren achter de schermen al even bezig met de organisatie, maar kunnen dit jammer genoeg niet doorzetten.”  


Het Nieuwjaarsgala Noordwijk organiseert elk jaar een tof feest op 2 januari. Naast bekende Nederlandse artiesten waren de afgelopen jaren vele lokale artiesten te bewonderen.

Wij hebben de afgelopen tijd flink getwijfeld over de 35ste editie van het Nieuwjaarsgala. Het liefst zouden we jullie allemaal op 2 januari ontvangen in het Grand Hotel Huis ter Duin. Toch hebben we met het oog op jullie gezondheid en de huidige onzekerheid over grote evenementen, besloten om het gala niet door te laten gaan. Natuurlijk hebben we nagedacht over een ander-halve-meter-versie, of een online variant. Maar dat zou het hart uit het gala halen. Zonder ontmoeting en meedoen geen Nieuwjaarsgala Noordwijk. Het is even niet anders.

En dus kijken we wederom vooruit, naar januari 2023. We houden de ontwikkelingen in de gaten en hopen dat driemaal scheepsrecht mag zijn. In september 2022 zullen wij weer samenkomen om de organisatie van het Nieuwjaarsgala 2023 op te starten en er weer een groot feest van maken. In de tussentijd kun je grasduinen in ons grote video-archief op Youtube. Tot volgend jaar!!

Het organisatieteam Nieuwjaarsgala Noordwijk.

Deel dit nieuws met je vrienden