Noordwijker van het jaar

Noordwijker van het jaar

Wie wordt de ‘Noordwijker van het jaar 2022’?

Elk jaar wordt voorafgaand aan het Nieuwjaarsgala, de ‘Noordwijker van het jaar’ bekend gemaakt. Drie jaar geleden mocht Ronald Heruer de titel dragen. Nu is het eindelijk zover dat we weer een nieuwe verkiezing mogen houden en roepen we iedereen op om kandidaten te nomineren

DE NOORDWIJKER VAN HET JAAR

De ‘Noordwijker van het jaar’ is een eretitel die toekomt aan iemand die zich over een langere periode op breed maatschappelijk terrein verdienstelijk heeft gemaakt voor de Noordwijkse samenleving. Denk bijvoorbeeld aan (vrijwillige) inzet op het gebied van sport, kunst, cultuur, zorg of welzijn. Het gaat uiteraard om vrijwilligers uit de gehele gemeente Noordwijk, dus ook kandidaten uit Noordwijkerhout en de Zilk kunnen worden genomineerd!

Noordwijker van het jaar

Geef uw kandidaat op en maak kans op vrijkaarten

Iedereen kan een kandidaat voor de titel ‘Noordwijker van het jaar 2022’ aandragen. Opgeven kan via het aanmeldformulier hieronder te vinden. Aanmelden kan tot en met 1 december 2022. Onder alle inzendingen worden twee vrijkaarten voor het Nieuwjaarsgala verloot!
Noordwijker van het jaar

Kandidaat 1

Noordwijker van het jaar

Kandidaat 2

Noordwijker van het jaar

Kandidaat 3

Verkiezing en jury

Uit de lijst van kandidaten worden er drie genomineerd door een vakkundige jury. Deze jury bestaat o.a. uit burgemeester Wendy Verkleij, de oud-Noordwijker van het Jaar Ronald Heruer en de sponsoren van het gala. De nominaties worden half december gepubliceerd op de website, social media en in de krant. Uiteindelijk bepaalt een stemming wie de ‘Noordwijker van het Jaar 2022’ wordt. De winnaar wordt tijdens het sponsordiner voorafgaand aan het Nieuwsjaarsgala in Grand Hotel Huis ter Duin bekend gemaakt. Volg het Nieuwjaarsgala ook online via onze website, Instagram, LInkedIn en Facebook.

WIE IS JOUW NOORDWIJKER VAN HET JAAR?

STEM VIA HET FORMULIER