Noordwijker van het jaar

Noordwijker van het jaar

ERETITEL VOOR NOORDWIJKERS

Sinds een aantal jaren wordt voorafgaand aan Nieuwjaarsgala een maatschappelijke actie georganiseerd, de zogenaamde ‘Noordwijker van het jaar’-verkiezing. Ook dit jaar kunt u als Noordwijker een inwonende in Noordwijk als kandidaat aandragen voor ‘Noordwijker van het jaar 2022' ! Hieronder kunt u lezen wat u daar voor moet doen en welke criteria.

De ‘Noordwijker van het jaar’ is een eretitel welke wordt uitgereikt tijdens het Nieuwjaarsgala op 2 januari. Niet iedere Noordwijker kan zomaar ‘Noordwijker van het jaar’ worden. Een kandidaat voor deze bijzondere titel moet aan een aantal eisen voldoen en zal hier door een vakkundige jury op worden beoordeeld.

DE NOORDWIJKER VAN HET JAAR

Is een ingezetene van Noordwijk die zich gedurende lange periode op een breed maatschappelijk terrein verdienstelijk heeft gemaakt voor de Noordwijkse samenleving. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van zorg, sport, kunst en cultuur of welzijn.

Een kandidaat heeft een pré als deze persoon initiatieven heeft ontplooid of processen in gang heeft gezet, die een positieve bijdrage hebben geleverd aan het leefklimaat van Noordwijk.

Noordwijker van het jaar

WIE WORDT DE NOORDWIJKER VAN HET JAAR 2022?

Uit de genomineerden zal door een vakkundige jury onder voorzitterschap van burgemeester Jon Hermans-Vloedbeld de top 3 gekozen worden die kans maken op de eretitel Noordwijker van het Jaar 2022. Tijdens het sponsordiner voorafgaand aan het Nieuwjaarsgala op 2 januari in Grand Hotel Huis ter Duin zal de winnaar worden bekend gemaakt.
Noordwijker van het jaar

Kandidaat 1

Noordwijker van het jaar

Kandidaat 2

Noordwijker van het jaar

Kandidaat 3

JURY & NOMINATIES

De kandidaten die zijn aangemeld voor de verkiezing worden door een vakkundige jury beoordeeld. Deze jury wordt gevormd door een afvaardiging van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven en media uit Noordwijk en wordt voorgezeten door de burgemeester. Uit alle inzendingen zal de jury een top 3 samenstellen. De genomineerden voor de ‘Noordwijker van het jaar 2022 worden halverwege december op de website, via Social Media en in de lokale media bekendgemaakt. De uitreiking van de ‘Noordwijker van het jaar 2022’ vindt plaats tijdens het Nieuwjaarsgala op 2 januari 2023 in het Grand Hotel Huis ter Duin.

WIE IS JOUW NOORDWIJKER VAN HET JAAR?

STEM VIA HET FORMULIER