Noordwijker van het jaar

Wie worden er genomineerd voor "Noordwijker van het Jaar 2023"?

Klik hieronder verder naar het aanmeldformulier voor de nieuwe “Noordwijker van het jaar” verkiezing.

WIE IS JOUW NOORDWIJKER VAN HET JAAR?

STEM VIA HET FORMULIER

56A9A90B-8F75-4307-AA5A-9CE37F60CADA

De ‘Noordwijker van het jaar 2022’ was: Koen Marijt

Vrijdagavond 6 januari 2023 is tijdens het sponsordiner de Noordwijker van het Jaar verkozen. Deze eretitel is dit jaar voor Koen Marijt. De sponsoren hadden onder voorzitterschap van burgemeester Wendy Verkleij een top drie samengesteld. Koen Marijt ontving uit handen van de burgemeester een beeldje, een heerlijke taart en een mooie bos bloemen.

De Noordwijker van het jaar is een eretitel die toekomt aan iemand die zich over een langere periode op breed maatschappelijk terrein verdienstelijk heeft gemaakt voor de Noordwijkse samenleving. De winnaar, Koen Marijt, is een zeer enthousiaste jonge historicus die met zijn prachtige initiatieven zoals de dag van de Noordwijkse geschiedenis, Koen van toen, en een prachtige film over Noordwijk in de 2e Wereldoorlog en nog veel meer, Noordwijk en haar geschiedenis op de kaart zet.

De andere genomineerden waren Peter le Clerq en Sjaan van Kekeren.

DE NOORDWIJKER VAN HET JAAR

De ‘Noordwijker van het jaar’ is een eretitel die toekomt aan iemand die zich over een langere periode op breed maatschappelijk terrein verdienstelijk heeft gemaakt voor de Noordwijkse samenleving. Denk bijvoorbeeld aan (vrijwillige) inzet op het gebied van sport, kunst, cultuur, zorg of welzijn. Het gaat uiteraard om vrijwilligers uit de gehele gemeente Noordwijk, dus ook kandidaten uit Noordwijkerhout en de Zilk kunnen worden genomineerd!

2A2E64F0-8386-4A85-861C-A9522E52DEBB

Tijdens het sponsordiner op 5 januari 2024, voorafgaand aan het gala, wordt de winnaar bekend gemaakt door de burgemeester van de gemeente Noordwijk.

Wie of wie? Meld hieronder, via het formulier, jouw Noordwijker van het jaar aan.

Geef je kandidaat op en maak kans op vrijkaarten

Iedereen kan een kandidaat voor de titel ‘Noordwijker van het jaar’ aandragen. Opgeven kan via het aanmeldformulier bovenaan te vinden via de stemknop. Aanmelden kan tot en met 1 december 2023. Onder alle inzendingen worden twee vrijkaarten voor het Nieuwjaarsgala verloot!