Kaartverkoop

Start TICKETVERKOOP & Early Bird Tickets

Op 1 december start traditioneel de ticketverkoop voor het Nieuwjaarsgala. Entreetickets kosten € 30,- per stuk (excl. servicekosten) en zijn online verkrijgbaar via onze webshop of via de welbekende verkooppunten in Noordwijk. Vanaf zaterdag 20 november 2021 om exact 10:00 uur stellen wij 100 Early Bird Tickets beschikbaar. Deze kosten € 25,00 per stuk (incl. servicekosten) en zijn alléén via onze webshop verkrijgbaar. Wees er snel bij, want op = op !

 

Verkoopadressen

Liever je entreetickets in de winkel kopen? Dan kan je natuurlijk terecht bij onze welbekende verkoopadressen:

De Ridder Schoenen – Kerkstraat 52 A – Noordwijk binnen (1 januari gesloten)
Peter den Elzen Kaasspeciaalzaak – Sint Jeroensweg 2a – Noordwijk binnen (1 januari gesloten)
Lunchroom El Banna – Hoofdstraat 14b – Noordwijk aan Zee (1 januari gesloten)
Praxis Bouwmarkt Noordwijk – Keyserswey 34 – Noordwijk binnen (1 januari gesloten)
Grand Hotel Huis Ter Duin – Koningin Astrid Boulevard 5 – Noordwijk aan Zee
Vink Multimedia – Havenstraat 9a – Noordwijkerhout (1 januari gesloten)

Het kan voorkomen dat een verkooppunt (tijdelijk) geen tickets beschikbaar heeft op het moment dat u deze wilt aanschaffen. Vraag in dat geval aan de verkoper of er nog tickets vrijkomen, of probeer een ander verkooppunt. Online kan je ook terecht voor tickets, zolang de digitale tickets van het evenement nog niet zijn uitverkocht. Alle tickets zijn voorzien van een unieke barcode en worden bij de entree gescand op echtheid. Let op: minimum leeftijd 18 jaar (bij twijfel kan er naar je legitimatie gevraagd worden)

 

Online kaartverkoop

Wanneer je snel en gemakkelijk entreetickets wilt bestellen raden wij je aan om deze online aan te schaffen. Je kunt daarvoor terecht in de webshop op onze website . Digitale entreetickets voor het gala kosten €30,- per stuk (excl. servicekosten). Er kan gebruik gemaakt worden van diverse internationale en veilige betaalmethoden, waaronder iDEAL, en creditcard. Een account aanmaken is NIET nodig en je kunt je entreetickets na aanschaf direct downloaden en uitprinten. Elk ticket bevat een unieke barcode, welke wordt gescand bij de entree.

 

Het Nieuwjaarsgala Noordwijk maakt gebruik van cookies voor een goed werkende website. Lees ook de algemene voorwaarden.

Als je in het scherm hiernaast te zien krijgt dat je cookies niet zijn ingeschakeld, klik dan HIER om direct naar de shop te gaan.