Kaartverkoop

 

Start kaartverkoop

Op 1 december start traditioneel de ticketverkoop voor het Nieuwjaarsgala.

Online kaarten te verkrijgen vanaf 1 december om 09:00 uur. Fysieke kaarten via de winkels tijdens openingstijden van winkels (zie website winkels).

Entreetickets kosten € 35,- per stuk (excl. servicekosten) en zijn online verkrijgbaar via onze webshop of via de welbekende verkooppunten in Noordwijk. 

Early Bird verkoop

Voor de snelle kopers stellen wij vrijdag 1 december 2023 om exact 09:00 uur 100 Early Bird Tickets beschikbaar. Deze kosten € 30,00 per stuk (excl. servicekosten) en zijn alléén via onze webshop verkrijgbaar. Wees er snel bij, want op = op !

Let op: maximaal 2 tickets mogelijk per transactie tijdens de Early Bird actie. Niet gelukt om een Early bird ticket te bemachtigen? Niet getreurd! Je kunt vanaf de start van de verkoop van de Early bird kaarten ook direct reguliere tickets kopen.

Online kaartverkoop

Wanneer je snel en gemakkelijk entreetickets wilt bestellen raden wij je aan om deze online aan te schaffen. Je kunt daarvoor terecht in de webshop op onze website . Digitale entreetickets voor het gala kosten €35,- per stuk (excl. servicekosten). Er kan gebruik gemaakt worden van diverse internationale en veilige betaalmethoden, waaronder iDEAL, en creditcard. 

Een account aanmaken is NIET nodig en je kunt je entreetickets na aanschaf direct downloaden op je telefoon of ander device. Het uitprinten van je ticket is niet meer nodig. Elk ticket bevat een unieke barcode, welke wordt gescand bij de entree.

Het Nieuwjaarsgala Noordwijk maakt gebruik van cookies voor een goed werkende website. Lees ook de algemene voorwaarden.

Vragen over tickets

Heeft u een vraag over een gekocht ticket of bent u per ongeluk het ticket kwijtgeraakt of is deze niet aangekomen in uw mail? 

Klik op de link voor meer info:

https://support.simpleticket.eu/

Ticket cadeau doen?

Wil je iemand een ticket cadeau doen? In onze webshop vind je nu ook speciale tickets met een feestelijke opmaak om iemand mee te verrassen!

VERKOOPADRESSEN

Liever een papieren entreeticket in de winkel kopen? Dan kan je natuurlijk vanaf 1 december terecht bij de volgende winkels

  • De Ridder Schoenen – Kerkstraat 32 – Noordwijk Binnen
  • Vink Multimedia – Havenstraat 9A, Noordwijkerhout

Op een aantal geselecteerde adressen kun je ook de QR code scannen die je direct naar de webshop leidt. Dit kan onder andere bij:

  • Lunchroom El Banna – Hoofdstraat 14B – Noordwijk aan Zee
  • Bruna Noordwijk – Hoofdstraat 99 – Noordwijk aan zee

Ook op verschillende sportlocaties in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk kun je onze aankondiging met QR code tegenkomen.

Het kan voorkomen dat een verkooppunt (tijdelijk) geen tickets beschikbaar heeft op het moment dat u deze wilt aanschaffen. Vraag in dat geval aan de verkoper of er nog tickets vrijkomen, of probeer een ander verkooppunt.

Online kan je ook terecht voor tickets, zolang de digitale tickets van het evenement nog niet zijn uitverkocht.

Gekochte tickets, zowel offline (in de winkel) als online, zijn niet restitueerbaar en kunnen ook niet gewijzigd worden. 

Alle tickets zijn voorzien van een unieke barcode en worden bij de entree gescand op echtheid. Let op: minimum leeftijd 18 jaar (bij twijfel kan er naar je legitimatie gevraagd worden)

OVERNACHTING IN HUIS TER DUIN

Wil je voorafgaand aan het gala nog even heerlijk relaxen of jezelf gereed maken voor een spetterende avond? Of wil je na het gala heerlijk overnachten in Huis ter Duin? 

Wij bieden in samenwerking met Huis ter Duin kamers aan tegen een speciaal tarief inclusief de gereduceerde parkeerkosten voor het gala. Wil je gebruik maken van deze speciale actie? Boek dan door te bellen naar 071-365 1300 of mail naar reservations@huisterduin.com en geef bij je boeking aan dat je gebruik wilt maken van het speciale tarief.

Actievoorwaarden gala overnachting:

€ 160,- per kamer per nacht, op basis van 2 personen, exclusief ontbijt, citytax en sdg transition fee. Indien ontbijt gewenst is dan kan dit bijgeboekt worden voor € 35,- per persoon. Parkeerkosten gala tarief niet inbegrepen, tarief voor het gala bedraagt €7,50 per auto.