Kaartverkoop

Start kaartverkoop

Op 1 december start traditioneel de ticketverkoop voor het Nieuwjaarsgala.

Online kaarten te verkrijgen vanaf 1december om 12 uur ‘s nachts. Fysieke kaarten via de winkels tijdens openingstijden van winkels (zie website winkels).

Entreetickets kosten € 35,- per stuk (excl. servicekosten) en zijn online verkrijgbaar via onze webshop of via de welbekende verkooppunten in Noordwijk. 

Early Bird verkoop

Vanaf zaterdag 25 november 2023 om exact 10:00 uur stellen wij 100 Early Bird Tickets beschikbaar. Deze kosten € 30,00 per stuk (excl. servicekosten) en zijn alléén via onze webshop verkrijgbaar. Wees er snel bij, want op = op !

Let op: maximaal 2 tickets mogelijk per transactie tijdens de Early Bird actie.

Online kaartverkoop

Wanneer je snel en gemakkelijk entreetickets wilt bestellen raden wij je aan om deze online aan te schaffen. Je kunt daarvoor terecht in de webshop op onze website . Digitale entreetickets voor het gala kosten €35,- per stuk (excl. servicekosten). Er kan gebruik gemaakt worden van diverse internationale en veilige betaalmethoden, waaronder iDEAL, en creditcard. 

Een account aanmaken is NIET nodig en je kunt je entreetickets na aanschaf direct downloaden en uitprinten. Elk ticket bevat een unieke barcode, welke wordt gescand bij de entree.

Het Nieuwjaarsgala Noordwijk maakt gebruik van cookies voor een goed werkende website. Lees ook de algemene voorwaarden.

Ticketscherm niet goed zichtbaar?

Als je in het scherm hiernaast te zien krijgt dat je cookies niet zijn ingeschakeld, klik dan HIER om direct naar de shop te gaan of klik op de knop hieronder om direct naar de ticketshop te gaan.

VERKOOPADRESSEN

Liever je entreetickets in de winkel kopen? Dan kan je natuurlijk vanaf 1 december terecht bij onze welbekende verkoopadressen:

  • Grand Hotel Huis Ter Duin – Kon. Astrid Boulevard 5 – Noordwijk aan Zee
  • Lunchroom El Banna – Hoofdstraat 14B – Noordwijk aan Zee
  • De Ridder Schoenen – Kerkstraat 32 – Noordwijk Binnen
  • Bakkerij van Eeden – Havenstraat 5 – Noordwijkerhout

Voor openingstijden raadpleeg website van de winkels.

Het kan voorkomen dat een verkooppunt (tijdelijk) geen tickets beschikbaar heeft op het moment dat u deze wilt aanschaffen. Vraag in dat geval aan de verkoper of er nog tickets vrijkomen, of probeer een ander verkooppunt.

Online kan je ook terecht voor tickets, zolang de digitale tickets van het evenement nog niet zijn uitverkocht.

Gekochte tickets, zowel offline (in de winkel) als online, zijn niet restitueerbaar en kunnen ook niet gewijzigd worden. 

Alle tickets zijn voorzien van een unieke barcode en worden bij de entree gescand op echtheid. Let op: minimum leeftijd 18 jaar (bij twijfel kan er naar je legitimatie gevraagd worden)