Wat u nog moet weten

ALLES WAT U NOG MOET WETEN 2024

Het is bijna zover, het gala staat voor de deur! Outfits geregeld en tickets in huis? Wij hebben er weer zin in, u toch ook? Hier leest u de laatste informatie die voor u als bezoeker belangrijk is.

ADRES

Het adres van Grand Hotel Huis Ter Duin is:
Koningin Astrid Boulevard 5, 2200 AB Noordwijk aan Zee

Parkeren

Bezoekers kunnen parkeren op de parkeerplaats van Grand Hotel Huis Ter Duin. Let op, een parkeerkaart kost 7,50 euro en is verkrijgbaar bij de kassa’s en de receptie van het hotel. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein, maar rondom Grand Hotel Huis Ter Duin zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig. Voor de sportieve mensen is er ook een fietsenstalling aanwezig.

Plattegrond

Dit betreft een plattegrond van afgelopen editie 2023. De nieuwe plattegrond voor editie 2024 volgt later.

Kaartverkoop

Alle tickets zijn voorzien van een unieke barcode en zullen bij de entree worden gescand op echtheid. Online kaarten hoeven NIET geprint te worden, deze kunnen vanaf de mobiele telefoon gescand worden.

Vragen over tickets

Heeft u een vraag over een gekocht ticket of bent u per ongeluk het ticket kwijtgeraakt of is deze niet aangekomen in uw mail? 

Klik op de link voor meer info:

https://support.simpleticket.eu/

Kaartcontrole

In de Lobby van Grand hotel Huis ter Duin kunt u bij een tweetal desks uw ticket laten scannen. Hierna ontvangt u een polsbandje. Deze dient u zelf om te doen. In de lobby zijn crew/infodames aanwezig die u hier bij kunnen helpen mocht dit nodig zijn.

LET OP: Toegang uitsluitend 18 + , neem identificatie mee want u wordt bij twijfel gecontroleerd.

Openingstijden

De deuren gaan om 21:00u open voor het publiek en het programma duurt tot 02:30u. Zorg dat u niets mist en kom op tijd om drukte bij de ingang te voorkomen. Houd uw ticket gereed voor een vlotte doorstroming. Ticket op je telefoon? Zet dan je schermverlichting zo fel mogelijk.

U kunt met uw ticket tot maximaal 01.00 uur naar binnen.

Garderobe

In de lobby op de begane grond van Grand Hotel Huis Ter Duin is een garderobe aanwezig. Het gebruik van de garderobe is gratis en geschied op eigen risico.

Dresscode

De dresscode is zoals altijd gala / Black-tie. Zoek op google naar ‘black tie’ om een indruk te krijgen. Voor mannen geldt in principe een smoking of kostuum met strik. Een net kostuum (met stropdas) wordt gedoogd. Vrouwen dragen bij voorkeur een (lange) galajurk. Casual/alledaagse kleding zoals bijvoorbeeld t-shirt, trui, spijkerbroek etc. is uit den boze. Personen die zich onvoldoende aan de dresscode wensen te houden lopen het risico aan de deur geweigerd te worden. Meer info over de dresscode: https://www.dresscode.nl/dresscodes/black-tie/

Muntverkoop & Pinnen

Grand Hotel Huis Ter Duin werkt met consumptiemunten welke u bij de kassa kunt aanschaffen.  Zowel beneden in de lobby als boven op de 1e verdieping zijn kassa’s aanwezig. U kunt met contant geld en met PIN betalen. Geld opnemen is niet mogelijk, dus zorg dat u voldoende contant meeneemt als u daar mee wilt betalen.

De kosten per muntje bedragen 2,25 euro.

Munten zijn tijdens de avond terug inwisselbaar of anders t/m eind januari 2023 geldig en te besteden bij Grand Hotel Huis Ter Duin.

Programma Overzicht

Fotomoment

Op de foto met uw vrienden, familie of geliefden? Dit kan bij de fotowand, te vinden op de begane grond. Foto’s zijn een aantal dagen na het gala te vinden op onze Facebookpagina. Kosten voor het maken van deze foto bedragen 2 muntjes en dien je direct voorafgaand aan het maken van de foto in te leveren bij het fotomoment.

Polaroid foto’s

Leuk aandenken voor thuis laten maken? In de lobby van de 1e verdieping lopen polaroid dames rond om een leuke foto van jullie te maken. De foto is direct klaar en kun je mee nemen naar huis. Kosten voor de foto bedragen 1 muntje, in te leveren tijdens het maken van de foto.

Foto & video

Neem gerust uw camera mee naar het Nieuwjaarsgala en maak zoveel foto’s en video’s als u wilt, zolang het voor eigen gebruik is. Deel uw foto’s en/of beelden op Social Media met hashtag #NieuwjaarsgalaNW

Op het gala lopen ook fotografen rond en er wordt een videoreportage gemaakt van het evenement. Na afloop zullen deze foto’s en videoreportage op onze website/ Facebook verschijnen!

Drugsgebruik & Veiligheid

Wij tolereren geen drugsgebruik en wangedrag op het evenement. Dit wil zeggen dat alle vormen van soft- en harddrugs niet zijn toegestaan en u op wangedrag wordt aangesproken. Personen die besluiten om drugs mee te nemen/te gebruiken worden door de beveiliging verwijderd van het gala en overgedragen aan de politie. Op wangedrag zal worden geanticipeerd door de beveiliging en indien nodig worden personen, zonder discussie, verwijderd van het evenement.

In het kader van de veiligheid kunnen de beveiligingsmedewerkers bij de ingang vragen om uw tas te mogen controleren of (preventief) te fouilleren/visiteren. Wij verwachten geen problemen, maar vragen hierbij wel uw medewerking om zo uw veiligheid te kunnen waarborgen.

EHBO

In Grand Hotel Huis Ter Duin werken tijdens het gala EHBO-gecertificeerde medewerkers en is er een EHBO post aanwezig op de begane grond naast de ingang van het hotel. Ook de beveiligingsmedewerkers kunnen eerste hulp verlenen in geval van nood. Kijk op de plattegrond voor de exacte locatie van de EHBO post. Merkt u dat iemand zich niet goed voelt of zijn er calamiteiten, schakel dan direct een medewerker in voor hulp of ga naar de EHBO post.

Tot slot

Let goed op uzelf en een ander, maar denk bij het verlaten van het Nieuwjaarsgala ook aan uw medemens die al ligt te slapen. Wij wensen u ontzettend veel plezier tijdens het gala en uiteraard een fantastische start van het nieuwe jaar!