Het Gala

Wat is het Nieuwjaarsgala?

Nieuwjaarsgala Noordwijk is een jaarlijks terugkerend evenement waar mensen uit de regio Noordwijk samen proosten op het nieuwe jaar. Het evenement wordt georganiseerd voor en door Noordwijkers. Dit is dan ook al ruim 35 jaar het motto van de organisatie van het gala.

Het Nieuwjaarsgala is een laagdrempelig evenement, bedoeld voor alle geledingen van de lokale bevolking van Noordwijk en omstreken vanaf 18 jaar en ouder. Het evenement biedt alle bezoekers de gelegenheid om elkaar een gelukkig Nieuwjaar te wensen in een sfeervolle en feestelijke ambiance.

Het Nieuwjaarsgala is al sinds jaar en dag gestoeld op de vrijwilligers die het allemaal mogelijk maken. Ieder jaar wordt er opnieuw hard gewerkt om kwaliteit te kunnen bieden en het gala tot een succes te maken.

15940988_1215710685171926_805133944796511632_n

Uitstraling & dresscode

Het Nieuwjaarsgala is al meer dan 35 jaar een chique feest gehouden in een sfeervolle setting. De bezoekers dienen correct gekleed te zijn in Black-Tie & avondjurk en zich te houden aan deze dresscode.

De organisatie behoudt zich het recht om toegang te weigeren aan personen die niet voldoen aan de dresscode. Een net kostuum (met stropdas) wordt gedoogd, maar casual/gewone kleding zoals bijvoorbeeld t-shirt, trui, spijkerbroek etc. is uit den boze. Zorg dus dat je niet geweigerd wordt en trek je mooiste strikje uit de kast!