Het Gala

wat is het nieuwjaarsgala?

Nieuwjaarsgala Noordwijk is een jaarlijks terugkerend evenement dat altijd gehouden wordt op 2 januari. Het evenement wordt georganiseerd voor en door Noordwijkers. Dit is dan ook al ruim 34 jaar het motto van de organisatie van het gala.

Het Nieuwjaarsgala is een laagdrempelig evenement, bedoeld voor alle geledingen van de lokale bevolking van Noordwijk vanaf 18 jaar en ouder. Het evenement biedt alle bezoekers de gelegenheid om elkaar een gelukkig Nieuwjaar  te wensen in een sfeervolle en feestelijke ambiance.

Het Nieuwjaarsgala is al sinds jaar en dag gestoeld op de vrijwilligers die het allemaal mogelijk maken. Ieder jaar wordt er opnieuw hard gewerkt om kwaliteit te kunnen bieden en het gala tot een succes te maken.

Het Gala

Uitstraling & dresscode

Het Nieuwjaarsgala is al meer dan 34 jaar een chique feest gehouden in een sfeervolle setting. De bezoekers dienen correct gekleed te zijn in Black-Tie & avondjurk en zich te houden aan deze dresscode.

De organisatie behoudt zich het recht om toegang te weigeren aan personen die niet voldoen aan de dresscode. Een net kostuum (met stropdas) wordt gedoogd, maar casual/gewone kleding zoals bijvoorbeeld t-shirt, trui, spijkerbroek etc. is uit den boze. Zorg dus dat je niet geweigerd wordt en trek je mooiste strikje uit de kast!